+34 666 70 78 28 info@pirineuinfinit.com
Home Qui Som?

QUI SOM? ENS PRESENTEM!

Benvinguts a Pirineu Infinit, dedicat al guiatge i a la formació de disciplines de muntanya. El que fem és transmetre els nostres coneixements per poder aportar el màxim al món de muntanya i una ètica sostenible per el nostre entorn. L’experiència que tenim en guiatge i formació et proporcionaran mètodes d’ensenyament que garanteixen l’aprenentatge.

Pirineu Infinit està formada només per professionals especialitzats de muntanya i escalada, tenim un compromís tant gran amb el nostre ofici que ja forma part d’una manera de viure i d’actuar. Tots estem acreditats amb les titulacions oficials corresponents.

 


MARC SUREDA

Sóc empordanès de mena, gestiono Pirineu Infinit i faig les activitats estivals.  Sóc guia professional des dels 24 anys i durant aquests temps només he fet que formar-me, aprendre i  compartir amb la intenció de millorar com a guia i créixer com a persona. He guiat per diferents llocs, uns exemples són els Atles Marroquins, Alps Dolomítics, Serra Bètica, Maceta central francesa, Les Illes Eòlies de Sicília, Mont Adaglar  de Turquia, les Balears i evidentment pel nostre estimat Pirineu… Part del meu temps el dedico a trobar la millor fórmula per la formació de l’escalada, la meva gran passió.

Guia acompanyant de muntanya UIMLA, Tècnic Esportiu d’Escalada, soci de l’AEGM i Instructor de l’ECAM.

 

Image Title

FRANCISCO CHAVES “FRAN”

Barceloní de naixement. S’ha educat com a escalador al seu estimat Montserrat i des de llavors intentar viure el més a prop possible del massís.  Tot hi ser un gran coneixedor dels seus recons més íntims no deixa mai d’explorar entre les seves parets i agulles.

És tècnic esportiu d’escalada i actualment compagina la feina com a formador i guia per estudiar el Tècnic superior d’escalada. Una formació especifica per l’alt rendiment a l’esport.

Guia acompanyant de muntanya UIMLA, Tècnic Esportiu d’Escalada i soci de l’AEGM i Instructor de l’ECAM.Image Title

LLUÍS ALEJOS

Vaig néixer a les Terres de l’Ebre i tinc gairebé 30 anys d’experiència en muntanya. La meva feina com a guia m’ha portat a estar en continuo moviment. Els meus llocs de referència actualment són el Pirineu i els Alps.He dedicat els últims anys a formar-me i formar, tasca que realitzo amb verdadera passió.

El meu paper principal dins de l’equip de guies que formem Pirineu Infinit és el relacionat amb l’alpinisme, l’esquí de muntanya i l’escalada amb gel.

Actualment estic cursant el grau superior en alta muntanya per tal d’obtenir l’acreditació internacional (UIAGM). Tècnic superior en escalada, tècnic esportiu en alta muntanya, soci de l’AEGM i tècnic de l’ECAM


Totes les activitats de Pirineu Infinit estan cobertes amb una pòlissa d’assegurança de Responsabilitat Civil i una d’accidents, d’acord amb el decret 56/2003. I les competències professionals estan sotmeses a la formació oficial de professions de l’esport, llei 3/2008 de la Generalitat de Catalunya.